Care for Balance - Colonhydrotherapie

Care for Balance

WELKOM OP DE WEBSITE VAN CARE FOR BALANCECare for balance

'Een schone darm is essentieel voor een gezond lichaam'Care for Balance is de praktijk voor Colon Hydro Therapie in Doetinchem en biedt u een eerste stap naar een gezond leven.Colon hydrotherapie oftewel hoge darmspoelingen is een therapie waarbij de gehele dikke darm met gezuiverd water wordt gespoeld. Hierdoor wordt de dikke darm gehydrateerd en zo het hele lichaam. De doorbloeding wordt verhoogd en er is een betere opname van voedingsstoffen. Het is een pijnloze en ongevaarlijke therapie.

Wanneer kom ik aanmerking voor een darmspoeling?

Ons voedsel bestaat vandaag de dag voornamelijk uit geraffineerd verwerkt voedsel met veel verzadigde vetten en weinig natuurlijke vezels. Dit draagt bij tot enorme constipatieproblemen, want het verwijderen van onverteerd voedsel en andere afvalprodukten uit ons lichaam is net zo belangrijk als de spijsvertering zelf. Als het afvalmateriaal te lang in het spijsverteringskanaal blijft zitten, resulteert dit in gisting en een steeds dikkere plaque, die zich in onze darmen vastzet.

Als de dikke darm het grote aanbod van afvalstoffen niet op de juiste manier kan afvoeren, worden deze in het lichaam opgeslagen, dit heet zelfvergiftiging of auto-intoxicatie. Alle organen, weefsels, concentratie, geheugen en stemming worden hierdoor beinvloed.

Waarom Colonhydrotherapie?

Colonhydrotherapie maakt je bewust van je spijsvertering en je voedingsgewoonten, zodat dit resulteert in meer gezondheid. Een gezonder leven, waarbij meer energie en vitaliteit ontstaat. Hierdoor beweeg je meer en eet je gezonder, zodat er een minder stressvol leven ontstaat.Dit is eigenlijk de missie van colonhydrotherapie.

 

Contact

Lydia van den Berge
Meeneweg 3
7021 HN Zelhem

Mob. 06 211 52 411

Contactformulier »
Colonhydrotherapie